Menu

De beste VR-brillen van 2023

Met behulp van een VR-bril beleef je het gamen op een hele andere manier. Met slechts één druk op de knop kom je terecht in een virtuele wereld waar het avontuur kan gaan beginnen.

De beste wasdrogers van 2023

Een wasdroger is vandaag de dag een onmisbaar product in ieder huishouden. Het zorgt ervoor dat wasgoed razendsnel droog is.

De beste robotstofzuigers van 2023

Ben jij het ook helemaal zat om iedere dag opnieuw te moeten stofzuigen? Met de technologie vandaag de dag is er gelukkig een gepaste oplossing: de robotstofzuiger.

De beste luchtbevochtigers van 2023

Als je meer controle wilt hebben over de vochtigheidsgraad in huis kun je ervoor kiezen om een luchtbevochtiger aan te schaffen.

De beste laptops van 2023

De laptop is niet uit het hedendaags leven weg te denken. We doen er van alles mee, al is het belangrijk dat je een laptop koopt die aan jouw belangrijkste behoefte voorziet.

De populairste games van 2023 voor Xbox Series X, Playstation 5 & Nintendo Switch

In 2023 zijn er weer grote titels uitgebracht op de markt. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste versie van FIFA waarmee je heerlijk een potje kunt voetballen of dansen met Just Dance 2022.

De beste keukenmachines van 2023

Als je op zoek bent naar een nieuwe keukenmachine helpen we je graag een handje op weg. We hebben de beste keukenmachines van 2023 voor je op een rij gezet.

De beste infrarood verwarmingen voor de winter van 2022/2023

Met de huidige prijzen op de energiemarkt wordt het verwarmen van huizen met infraroodverwarming steeds populairder. Je huis wordt op een effectieve manier verwarmd en daarnaast verbruikt het minder energie.

De duurzaamste koelkasten van 2023

Mocht je thuis nog een koelkast hebben staan die tien jaar of ouder is, is het aan te raden om te kijken naar een nieuwe. De koelkasten van tegenwoordig verbruiken een stuk minder stroom, waardoor je direct een daling zult zien in je energierekening. Om je op weg te helpen, hebben we de vier duurzaamste koelkasten van 2023 voor je op een rijtje gezet.

Beste wasmachine van 2023: Vergelijk & koop de beste

Gemiddeld staat de wasmachine in een Nederlands huishouden drie keer per week aan.