Menu

De populairste games van 2022 voor Xbox Series X, Playstation 5 & Nintendo Switch

In 2022 zijn er weer grote titels uitgebracht op de markt. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste versie van FIFA waarmee je heerlijk een potje kunt voetballen of dansen met Just Dance 2022.

De beste keukenmachines van 2022

Als je op zoek bent naar een nieuwe keukenmachine helpen we je graag een handje op weg. We hebben de beste keukenmachines van 2022 voor je op een rij gezet.

De beste infrarood verwarmingen voor de winter van 2022/2023

Met de huidige prijzen op de energiemarkt wordt het verwarmen van huizen met infraroodverwarming steeds populairder. Je huis wordt op een effectieve manier verwarmd en daarnaast verbruikt het minder energie.

De duurzaamste koelkasten van 2022

Mocht je thuis nog een koelkast hebben staan die tien jaar of ouder is, is het aan te raden om te kijken naar een nieuwe. De koelkasten van tegenwoordig verbruiken een stuk minder stroom, waardoor je direct een daling zult zien in je energierekening. Om je op weg te helpen, hebben we de vier duurzaamste koelkasten van 2022 voor je op een rijtje gezet.

Beste wasmachine van 2022: Vergelijk & koop de beste

Gemiddeld doen Nederlandse gezinnen zo'n drie keer per week de was. Dit komt neer op 156 wasbeurten per jaar. Wanneer je een nieuwe wasmachine koopt, verbruikt deze 65% minder energie dan een wasmachine van 10 jaar geleden.