Kookboeken
1 - 24 van 90
Overamstel Uitgevers
Van scone tot teacake (Hardback)
'Een geweldigen zorgvuldig geschreven boek' - Jamie Oliver Van Scone tot Teacake is een nieuwe uitgave van Brits Bakboek, een ode aan de iconische Britse bakcultuur. In dit boek…
Overamstel Uitgevers
Karola's Kitchen: Gewoon gezond (Paperback)
Eet volgens je buikgevoel Voedingswetenschapper Karolien Olaerts neemt het heft in eigen handen. Weg met dieetboeken en opgelegde kuren! Met vallen en opstaan ontdekt ze dat het…
Overamstel Uitgevers
Ontbijtbijbel (Hardback)
Ontbijtbijbel is hét naslagwerk voor iedereen die z'n dag goed wil beginnen In Ontbijtbijbel van Nina en Elise van Chickslovefood vind je meer dan 200 ontbijtrecepten. Van smeuïge…
Overamstel Uitgevers
Rutger bakt de 100 allerbeste recepten (Hardback)
De 100 allerbeste recepten van Rutger van den Broek Na 8 bakboeken en een succesvolle bakblog met inmiddels meer dan 700 recepten bundelt Rutger van den Broek in Rutger bakt de 100…
Overamstel Uitgevers
Pizzabijbel (Hardback)
Voor de echte pizzafans! In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste…
Overamstel Uitgevers
Karola's Kitchen: Kleur op tafel (Hardback)
Gewoon lekker voedzaam genieten Karola's Kitchen staat voor voedzame en makkelijke gerechten die bovenal lekker zijn. Met groenten in de hoofdrol maakt Karolien Olaerts gevarieerde…
Overamstel Uitgevers
Airfryerbijbel (Hardback)
Hét naslagwerk om alles uit je airfryer te halen In Airfryerbijbel van Bas Robben vind je meer dan 200 recepten die je met de airfryer kunt maken. Van knapperige snacks zoals kipnuggets…
Overamstel Uitgevers
Wokbijbel (Hardback)
Van klassieke fried rice tot broccoli met oestersaus Van sesamnoedels met gebakken paddenstoelen tot kip in tamarinde en van Vietnamese garnalensalade tot zeeduivelcurry; in Wokbijbel…
Overamstel Uitgevers
De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben (Hardback)
Dé 100 ultieme klassiekers voor iedereenHoe maak je de perfecte pasta vongole, tarte tatin of paella? Of een steengoede rendang, crème brûlee of aardappelpuree zoals-ie-écht-…
Overamstel Uitgevers
Rendang (Hardback)
Indonesische stoofgerechten met vlees, vis en natuurlijk ook veel vegetarisch Wereldwijd gezien is Rendang een van de bekendste gerechten uit de Indonesische keuken. Op West-Sumatra…
Overamstel Uitgevers
De bijbel van de Koreaanse keuken (Hardback)
Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van allerlei soorten kimchi tot kimbap De bijbel van de Koreaanse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Koreaanse keuken wil…
Overamstel Uitgevers
Vega India (Hardback)
100 vegetarische gerechten uit India In India is vegetarisch eten een belangrijk onderdeel van de eetcultuur. Een groot deel van de bevolking is vegetariër, waardoor de Indiase…
Overamstel Uitgevers
Karola's Kitchen: het kookboek (Hardback)
Eindelijk, het langverwachte kookboek van Karola's Kitchen Een evenwichtige en gevarieerde maaltijd die makkelijk te bereiden en ook lekker is? Karolien Olaerts bewijst dat het kan.…
Overamstel Uitgevers
Briljante bonen (Hardback)
Bij de borrel, in de salade, en uit de oven: bonen zijn hip en kunnen altijd! Bonen saai? Echt niet! Ze hebben alleen een grote fanclub nodig. In briljante bonen laat Bloeme Burema zien…
Overamstel Uitgevers
De bijbel van de Spaanse keuken (Hardback)
Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en kip in amandel-saffraansaus Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en van kip in amandel-saffraansaus tot paella met…
Overamstel Uitgevers
BBQ-en met Nick (Hardback)
65 recepten voor bbq-helden en antihelden BBQ's zijn net mensen. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. De een ziet er mooi uit en de ander heeft meer inhoud en een leuke…
Overamstel Uitgevers
Groente op de BBQ (Hardback)
In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten…
Overamstel Uitgevers
Specerijenbijbel (Hardback)
Hét naslagwerk over specerijen, onmisbaar in elke keuken Van anijskoeken tot crispy chili-olie en van kaneelbroodjes tot romige dragonkip: in Specerijenbijbel neemt Paulami Joshi je…
Overamstel Uitgevers
Carbs, carbs, carbs (Hardback)
Bizar lekker koken met noedels, aardappels, pasta, rijst, bonen, brood en deeg In dit boek staan de allerlekkerste gerechten met noedels, aardappels, pasta, rijst, peulvruchten, brood en…
Overamstel Uitgevers
Extra (Hardback)
Overdadige smaken, slimme shortcuts en simpele technieken om elke dag extra lekker te eten EXTRA gaat over de ultieme door-eet-factor op je bord: eten waar je intens gelukkig van…
Overamstel Uitgevers
Een tafel vol (Hardback)
Uitbundige etentjes voor de avontuurlijke thuiskok In 'Een tafel vol' nodigt Meike Krüger je uit voor een culinaire reis langs haar favoriete landen in de wereld: van Spanje en…
Overamstel Uitgevers
Pride & Pudding (Hardback)
Culinair fotografe Regula Ysewijn neemt je in Pride and Pudding mee op reis door de fascinerende culinaire geschiedenis van Groot-Brittannië en vertelt waarom de Britse keuken ten onrechte een…
Overamstel Uitgevers
Karola's kitchen (Paperback)
Gezond eten is makkelijker dan je denkt! Dat gezonde en eerlijke voeding belangrijk is, weten we allemaal. Waarom blijft het dan zo moeilijk om de theorie in de praktijk om te zetten?…
