Drankboeken
1 - 24 van 181
Mocktail party
Dit boek bevat de allerlekkerste recepten van MONO Mocktails dat bekend is vanwege de verfrissende, prachtig gepresenteerde thematische alcoholvrije drankjes. Of je nu een romantisch drankje…
Centrale Uitgeverij Deltas
Cocktails - De bijbel van de barman (Hardback)
Meer dan 75 recepten voor klassieke en iconische drankjes…
Gert Crum
Champagne
Een boek over Champagne van Gert Crum, als auteur, en Jan Bartelsman, als fotograaf, uitnodigend en informatief over recente veranderingen in Champagne. Een boek over Champagne, haar…
Centrale Uitgeverij Deltas
Schotse malt whisky (Hardback)
Het boek dat je nu in handen hebt, is een must have voor elke whiskyliefhebber met een hart voor Schotland. Van de Noordelijke Highlands en Speyside tot Islay/Jura en de Lowlands, in dit boek vind je…
Mo'Media
Dwars door Parijs (Hardback)
Een niet zo heel erg objectieve eetgids van onze favoriete gerechten Waar eet je de beste blanquette de veau van Parijs? Voor welke soep met raviolis de crevettes steek je op zondagavond…
Mo'Media
Stedenlust (Hardback)
Heb jij ook zin om een nieuwe stad te ontdekken, nieuwe mensen, smaken en gerechten te leren kennen? En de stad vanaf een zonnig terras te zien? Dan heb je stedenlust! Time to Momo Stedenlust is een…
Wijnboek voor foodies
Wijn en eten zijn nauw met elkaar verbonden. We laten ons graag verrassen door een lekkere maaltijd, met daarbij een glas heerlijke wijn. Maar hoe weet je welke smaken perfect samengaan? En hoe…
Marie Florence van Es
Wijngids Italië
Italië is een van de oudste en grootste wijnlanden ter wereld. In geen enkel ander land vinden we zo’n duizelingwekkende variëteit in prachtige wijnen van bijzondere druivenrassen. Dit maakt wijnland…
Luster Uitgeverij
Wat zullen we drinken? (Hardback)
Topsommelier Boudens vertelt hoe je de ideale dranken kies voor elke gelegenheid Joachim Boudens is sommelier van driesterrenrestaurant Hertog Jan en werd benoemd tot Belgian Beer…
HarperCollins Holland
Van de plank (Hardback)
'Ik ben altijd al groot fan van Elize's grazing boards geweest, en met dit superleuke boek kan iedereen ze zelf thuis maken. De planken zijn niet alleen fantastisch om te zien, maar alles smaakt…
Vrije Uitgevers, De
Coucou! (Paperback)
Coucou! Avonturen van een Gooische wijnimporteur “Al die heerlijke verhalen, schrijf ze eens op!” Vrienden en klanten riepen het al jaren, en toen ging Arend Jan de Wijnman aan de slag. En wat blijkt…
Wijn
In Wijn lees je honderd sprankelende wijnverhalen die je wil doorvertellen en die het nog leuker maken om over wijn te praten. Dit boek moet op het wijnrek van alle liefhebbers van een goed glas…
Koken met Krullen
Bier en Aardappel (Paperback)
Bier en Aardappel JA, BIER EN AARDAPPEL! Aardappel? “Ik eet eigenlijk nooit aardappels" zei ze, terwijl ze nog een handje chips at. En bij doorvragen, “Ja, ik eet ze ook graag gefrituurd en als…
Tim Webb
De wereldatlas Bier
Bier - De wereldatlas, de ultieme gids voor wereldbieren, geeft de stand van zaken van de bier-revival in meer dan 100 landen: van de Scandinavische volksbieren tot Real Ale in de West-Kaap,…
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Uitzonderlijke whisky's (Hardback)
Whisky is terug van nooit weggeweest. Dit boek is geen opsomming van smaakpatronen en distilleerderijen, maar een verzameling bijzondere verhalen vol grappige anekdotes over mooie en luxueuze…
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Larousse Wijnwijzer (Hardback)
Van de wijnstok tot de kelder: een fascinerende reis door de wereld van wijn. Duik in de geheimen van wijngaarden, verken de geschiedenis van grote wijngaarden wereldwijd en sta stil bij de…
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Single Malt Whisky Stories (Hardback)
Wat hebben Samuel Maverick, Mary Dowling, Cornelis Melyn en Burebista met whisky te maken? Ben je met het ORT-label zeker dat je whisky koosjer is? In welke verdwenen distilleerderij werd de…
Het Baileys kookboek
Kookboek met meer dan 60 recepten met Baileys, het wereldwijd geliefde drankje, met makkelijk te volgen instructies en professionele fotografie. Baileys is zo veel meer dan een…
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Wijn in de Lage Landen (Hardback)
Van het noorden van Friesland tot in het Vlaamse Heuvelland zijn bevlogen wijnmakers dag in dag uit bezig om in de uitdagingen van ons klimaat op professionele manier wijn te maken. Met succes!…
Bistrotier
Een ode aan hét culinaire instituut van FrankrijkDe bistro, baken van de hongerigen. Een Frans instituut pur sang dat het midden houdt tussen een restaurant en café. Een van…
Rebo Productions
Cadeauboeken - It's cocktail time
Of je nou een geweldig feest geeft of liever een rustige avond met vrienden doorbrengt, kom voor de dag als de beste mixdeskundige met de hulp van dit boek over cocktails. Inclusief een scheut trivia…
BIS Publishers BV
Bruis (Paperback)
Fermentatie brengt heerlijke non-alcholische drankjes voort. Denk aan een kombucha, of een waterkefir. Bruis vertelt je alles wat je nodig hebt om deze gezonde en alcoholvrije dranken zelf te brouwen…