Menu

In 2023 zijn er weer grote titels uitgebracht op de markt. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste versie van FIFA waarmee je heerlijk een potje kunt voetballen of dansen met Just Dance 2022. Er is voor iedereen wel een geschikte titel te vinden, maar de vraag is natuurlijk: wat zijn de populairste games van 2023 voor Xbox Series X, Playstation 5 & Nintendo Switch? Wij zetten ze op een rij voor je in dit artikel en vertellen je waar je ze kan kopen voor de beste prijs. Immers blijft het spel helemaal gelijk.

Spel van het jaar 2023: FIFA 23

Een spel dat ieder jaar opnieuw succesvol wordt verkocht is FIFA. Wellicht aangesterkt door het WK in Qatar, maar ook dit jaar breekt het weer alle records. Het bekende voetbalspel dat wordt gecreëerd door EA Sports. Ga aan de slag met de nieuwste selecties en win talloze prijzen met je favoriete club in de carrière modus. Probeer een zo goed mogelijk team samen te stellen en probeer uiteindelijk de Champions League te winnen. Je kunt natuurlijk ook je eigen Ultimate Team samenstellen en de beste spelers verzamelen. Verder kun je ook online spelen om uiteindelijk de beste van de hele wereld te worden. Het spel kan met maximaal vier spelers worden gespeeld. Het meest wordt dit spel gespeeld op de Playstation 5.

Minecraft

Eén van de populairste games van de laatste jaren is Minecraft. In dit spel is het de bedoeling dat je gaat minen en een groot kasteel voor je zelf gaat bouwen waar je veilig bent. Je bent er helemaal vrij in wat je wilt maken en hoe groot het wordt. Tijdens het spelen kun je gaan hakken, maar moet je ook je thuisbasis beschermen tegen anderen en kun je mobs tegenkomen waar je tegen moet vechten. Voor dat laatste kun je ook wapens creëren om sterker te zijn. Het spel kan worden gespeeld met vier spelers tegelijkertijd op één console. Er zijn ook online mogelijkheden. Het spel blijft ongekend populair onder jongeren op hun PC.

Just Dance 2022

Ben je er klaar voor om helemaal los te gaan op de nieuwste versie van Just Dance? Met Just Dance 2022 kun je je mooiste dansmoves laten zien! Het scherm zal aanwijzingen geven die je vervolgens moet opvolgen. Zorg dat je nummers uitspeelt om vervolgens naar een hogere level toe te komen. Hoe hoog niveau kun jij halen? Het spel kan worden gespeeld samen met vrienden en met behulp van de Just Dance Controller app kunnen anderen gemakkelijk deelnemen. De meest bekende muziek is aanwezig in dit spel waardoor je niet alleen lekker meedanst, maar ook meezingt!

Call of Duty: Modern Warfare II

Eindelijk is er weer een nieuwe editie van Call of Duty. Je bent lid van Task Force 141 en je werkt samen met personages die al eerder zijn voorgekomen. Denk bijvoorbeeld aan Soap, Gaz en Ghost. Samen voer je verschillende geheime missies uit. Er zullen gevechten plaatsvinden in de bergen, zul je bondgenoten moeten bevrijden maar ook vliegen de kogels om je oren in het water. Je kunt gebruik maken van een groot arsenaal aan wapens en tevens is er voor iedere situatie een juiste uitrusting beschikbaar. Er is een singleplayer campaign aanwezig en daarnaast kan het natuurlijk online worden gespeeld. Het spel is verkrijgbaar voor de Playstation en de Xbox series S/X.