Menu
Keukenmachines vergelijken voor 2023

Als je op zoek bent naar een nieuwe keukenmachine helpen we je graag een handje op weg. We hebben de beste keukenmachines van 2023 voor je op een rij gezet. Uiteraard alleen de beste merken zoals Kenwood, Bosch, Bourgini, KitchenAid en Smeg.

Bosch MUM50123

We gaan van start met één van de betere keukenmachines van dit moment. De Bosch MUM50123 is een fantastisch apparaat en daarnaast worden er ook nog eens een hoop accessoires meegeleverd. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een klopgarde, kneedhaken, citruspers en een blenderkan. Verder beschikt deze machine voor in de keuken over 800 watt vermogen. Je hebt keuze uit vier verschillende snelheden en daarnaast heeft de mengkom een inhoud van 3,9 liter. Het is een multi inzetbaar apparaat voor een goede prijs.

Kenwood kMix 750

Als je dol bent op bakken is de Kenwood kMix 750 een uitstekende keuze voor jou.

Door de combinatie van de motor van 1000 watt en zes snelheidsstanden kun je ingrediënten altijd op de juiste manier mixen. De keukenmachine is makkelijk te bedienen en daarnaast kun je gebruik maken van diverse accessoires zoals de deeghaak, klopper en de garde dat wordt meegeleverd. Extra leuk is dat de keukenmachine in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Zo past het apparaat altijd in jouw keuken. Je hebt de keuze uit zwart, rood, wit en crème.

Bourgini Classic Kitchen chef

Om jarenlang plezier te hebben in de keuken, is het niet altijd nodig om over een duur apparaat te beschikken. De Bourgini Classic Kitchen chef is een betaalbare keukenmachine met opvallend goede prestaties. Het heeft een vermogen van maar liefst 125 watt en de mengkom heeft met 4,5 liter een behoorlijke inhoud. Er kan gebruikt gemaakt worden van 6 snelheden. Het wordt kant-en-klaar geleverd inclusief de belangrijkste accessoires zoals een meng- en deeghaak. Het enigste minpunt is dat de Bourgini Classic Kitchen chef moeite heeft met het kneden van deeg dat wat zwaarder is.

Smeg SMF02

Voor de echte bakfananten onder ons is de Smeg SMF02 een hele goede optie. We beginnen direct met het eerste voordeel. Het is mogelijk om de kop en dus ook de accessoires zelf in hoogte in te stellen. Het is een zogeheten traploze keukenmachine. Je kunt de meeste dingen wel bereiden door de motor die een vermogen heeft van 800 watt. Het heeft een mengkom van 4,8 liter en in de doos is er ook een deeghaak, spatel en een garde te vinden. Tot slot ziet de keukenmachine van Smeg er ook fantastisch uit waardoor het een ware eye-catcher is in je keuken.

Is dit de keukenmachine voor jou? Vergelijk even de prijzen voor de SMEG SMF02 voordat je je aankoop doet.

KitchenAid Artisan 5KSM

Als je een keukenmachine wilt waar je jarenlang plezier van hebt is het zeker het overwegen waard om een KitchenAid Artisan 5KSM aan te schaffen. De motor is met zijn 300 watt energiezuinig, maar behaalt met behulp van directe aandrijving krachtige resultaten. Er zijn maar liefst tien verschillende snelheidsstanden. In de grote mengkom van 4,8 liter kun je alles kwijt wat je wilt kneden, mixen of mengen. De keukenmachine is beschikbaar in diverse kleuren en verder valt dit apparaat op door zijn prachtige retro look.