Menu
Vergelijkeven Verwarming Infrarood Winter Kostenbesparen

Met de huidige prijzen op de energiemarkt wordt het verwarmen van huizen met infraroodverwarming steeds populairder. Je huis wordt op een effectieve manier verwarmd en daarnaast verbruikt het minder energie. Verder heb je geen last van luchtcirculaties dat ongewenst is en is het installeren vrij eenvoudig. Tot slot zien de infrarood verwarmingen van deze tijd er nou nog eens modern uit waardoor het perfect in je interieur past.

Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi

Als je op zoek bent naar een infrarood verwarming om een ruimte in huis te verwarmen is de Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi een uitstekende keus. De kachel kan aan de wand worden gemonteerd en is gemakkelijk te bedienen met behulp van een app dat je op je smartphone installeert. Het apparaat beschikt over 450 watt waardoor je er ruimtes tot 18 vierkante meter kunt verwarmen. Tevens is er ook een timer beschikbaar waardoor je er geen omkijken naar hebt. Dit paneel heeft een strakke uitstraling waardoor het niet misstaat in huis. Iets wat zeker ook niet onbelangrijk is. De Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi is een betaalbaar model en daarmee een goede middenklasse.

Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi

Op het moment dat je geen ruimte hebt om een infrarood verwarming te plaatsen kun je kiezen voor een model dat je aan het plafond bevestigd. Het heeft een vermogen van 800 watt waardoor je er kamers mee kunt verwarmen tot maximaal tien vierkante meter. De kachel is met een smart device te bedienen, denk bijvoorbeeld aan een smartphone of tablet. Ook wanneer je er meerdere hebt in huis. Verder wordt er een Smart Plug thermostaat meegeleverd dat je in het stopcontact kunt steken. Hierdoor kan het paneel exact aangeven wat de juiste temperatuur is. Goed om te weten is dat dit model niet geschikt is voor in de badkamer. Dat komt omdat hij niet waterdicht is.

Eurom Sani 600 Wifi Zwart

De Eurom Sani 600 Wifi Zwart is een infrarood verwarming dat zich vooral focust op ruimtes zoals de badkamer. Het model ziet er strak uit, en door zijn zwarte kleur past het perfect in de moderne badkamers. Het valt amper op. Er kunnen ruimtes worden verwarmd tot maximaal 23 vierkante meter. Met behulp van de timer kun je instellen wanneer de verwarming aan moet slaan. Zo heb je nooit last van kou. De verwarming is volledig te bedienen via een app dat je eenvoudig installeert op je smartphone. Standaard krijg je een muurbeugel meegeleverd om het te kunnen bevestigen. Het product heeft één nadeel. Er is geen omvalbeveiliging aanwezig. Dat betekent dat als hij eventueel omvalt, het niet uit zichzelf uitschakelt. Wanneer dit belangrijk voor jou is, bijvoorbeeld door aanwezigheid van kinderen, dan raden wij aan om eerder voor een model aan het plafond te gaan.