Standaard Uitgeverij - Algemeen
Categorie
Beoordeling
Voorraad
      1 - 24 van 26
    
        Standaard Uitgeverij - Algemeen
De mijne is den beste (Hardback)
Bezint eer ge begint! Spaghetti bolognese is Unesco-werelderfgoed. Puccini. Toscanini, Rossini, Verdi… Spaghetti! (Wim Opbrouck) Is er ooit mooier spaghetti bolognese gegeten dan in the Godfather? ‘…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
La cucina verde (Hardback)
'La cucina verde' is een ontmoeting tussen twee boeiende culinaire werelden: de Italiaanse keuken met haar zuiderse warmte en de veggiekeuken met haar liefde voor groenten. Voeg daarbij de…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
De kunst van kaas (Hardback)
Met veel liefde en passie produceren Belgische kaasmakers zeer diverse topproducten met verfijnde smaken. Herve van Le Vieux Moulin, Drie Mussen, Grevenbroecker van Catharinadal, Corneel, Cabricharme…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Vandaag Vegan! (Paperback)
Kiezen om voluit plantaardig te gaan heeft alleen maar positieve eff ecten. Maar hoe moet dat? Vegan koken vraagt wat knowhow, gelukkig zijn de oplossingen vrij eenvoudig. Je moet alleen weten welke…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Feest! (Hardback)
De keuken van Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus draaide op volle toeren om een uniek feestboek te maken. Met meer dan 100 recepten, van kerstklassiekers over verrassende gourmettafels tot heerlijke…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Lekker thuis koken met de Thermomix® (Hardback)
Een Thermomix® is een supertoestel dat 12 functies in één apparaat combineert: het kan wegen, mixen, hakken, malen, pureren, omroeren, kneden, emulgeren, opkloppen, stomen, garen en koken… tot op de…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
100 tapas & andere creatieve hapjes (Paperback)
Een menu van kleine gerechtjes of een hapjesbuffet wordt steeds populairder. Geen keuzestress meer, iedereen kan van alles proeven. En als een van de gasten iets niet lust, dan zijn er voldoende…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Koken met de Thermomix (Hardback)
De Thermomix® is een supertoestel dat kan wegen, mengen, mixen, kneden, malen, raspen, hakken, roeren, emulgeren, opkloppen, stomen, garen, koken… tot op de seconde en de graad nauwkeurig. Alles lukt…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Koken op de Big Green Egg (Hardback)
De Big Green Egg kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de barbecue-experts rekenen. In tijden waarin de tuin nog belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
100 Mocktails (Paperback)
Mocktails, of alcoholvrije cocktails, zijn aan een revival toe: uit gezondheidsoverwegingen, om de bobs en de niet-drinkers zoals zwangere vrouwen een ruimer aanbod te geven, of gewoonweg omdat ze…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Veggie burgers, balletjes en broodbeleg (Paperback)
Vers is altijd het lekkerst. Daarom is het zo leuk als je zelf burgers, balletjes en broodbeleg kunt maken. Het vraagt niet eens zoveel werk. In dit boek vind je originele combinaties met noten en…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Hoe maak je alles glutenvrij (Paperback)
Hoe maak je alles glutenvrij is het eerste kookboek dat je laat zien hoe je alles wat je wilt eten glutenvrij kunt bereiden zonder smaakverlies. Waarom zou je je moeten beperken tot soepen, salades…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
De mijne is de beste (Hardback)
To stew or not to stew, that’s the question. In elk frietkot vind je stoofvlees en bij elk familiefeest staat het – hopelijk vaker dan soms – op het menu. Van de Gentse stoverij van Louis Paul Boon…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Veggie voor starters (Paperback)
Wat ben je met honderd argumenten waarom het zo belangrijk is om vaker vegetarisch te eten als je geen idee hebt hoe je lekker kunt koken zonder vlees en vis? Ja, er is een fantastisch aanbod aan…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
SMAAK! (Paperback)
Geschiedenisboek? Inderdaad. Kookboek? Ook ja. Een rijk gevulde maaltijd vol kruidige anekdotes aan tafel! Smaak! Een geschiedenis in 120 recepten is een verrassende kookatlas die ons smakenpalet…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Geniet! (Hardback)
Eric Meir is behalve enthousiast amateurkok ook obesitaschirurg. Het viel hem al jaren op dat zijn patiënten meestal wel goed vermagerden, maar dikwijls een problematische relatie hadden met voeding…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Geurige stoofpotjes (Paperback)
In Geurige stoofpotjes vind je heerlijke bereidingen. Er zijn de gerechten met een klassiek tintje, zoals rundstoofvlees, coq-au-vin of lamsnavarin. Je ontdekt aparte combinaties met mediterrane…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Bake Off Vlaanderen - Van eigen deeg (Hardback)
Met het nieuwste Bake Off-bakboek ga je aan de slag met haalbare recepten voor zowel beginnende als iets meer gevorderde thuisbakkers: van een royale brunch en kleine pleziertjes tot creatieve…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Steak met Stijn (Paperback)
Een must have voor iedereen die iets heeft met steak-friet. Zowel voor wie hem graag uithuizig eet als voor wie steak-friet graag thuis klaarmaakt.  Zowel op woensdag als op zondag stond…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Glutenvrij in de airfryer (Paperback)
Deze snelle en gevarieerde glutenvrije recepten laten je opnieuw genieten van al het eten dat je mist, dankzij de magie van het airfryen! In Glutenvrij in de airfryer laat Becky Excell zien dat je…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Zeegroenten (Paperback)
In dit boek deelt Seaweedchef Donald Deschagt originele, haalbare recepten met zeewier of zeegroenten als hoofdingrediënt of smaakmaker met ons. Ga ook eens aan de slag met heerlijke veelzijdige…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Sous-Vide koken thuis (Paperback)
Sous-vide is een eenvoudige kooktechniek waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in water met een constante temperatuur onder de 99 graden. Daardoor behoudt het voedsel zijn volle smaak en gaan er geen…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Big Green Egg Feest! (Hardback)
Na Koken op de Big Green Egg is er nu het tweede officiële kookboek voor de Big Green Egg. Big Green Egg Feest! bouwt voort op de basisvaardigheden en laat zien hoe veelzijdig de EGG is. Succesauteur…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Mijn gewicht in evenwicht (Hardback)
Genieten van lekker eten en drinken en toch je gewicht in evenwicht houden? Het kan! Ilse D’Hooge werkte het 80/20-eetpatroon uit: 20 procent zondigen geeft meteen de moed om 80 procent gezond eten…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
