Overamstel Uitgevers
Categorie
Korting / Afgeprijsd
Beoordeling
Voorraad
1 - 24 van 63
Overamstel Uitgevers
BBQ-en met Nick (Hardback)
65 recepten voor bbq-helden en antihelden BBQ's zijn net mensen. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. De een ziet er mooi uit en de ander heeft meer inhoud en een leuke…
Overamstel Uitgevers
Rendang (Hardback)
Indonesische stoofgerechten met vlees, vis en natuurlijk ook veel vegetarisch Wereldwijd gezien is Rendang een van de bekendste gerechten uit de Indonesische keuken. Op West-Sumatra…
Overamstel Uitgevers
Ontbijtbijbel (Hardback)
Ontbijtbijbel is hét naslagwerk voor iedereen die z'n dag goed wil beginnen In Ontbijtbijbel van Nina en Elise van Chickslovefood vind je meer dan 200 ontbijtrecepten. Van smeuïge…
Overamstel Uitgevers
Pride & Pudding (Hardback)
Culinair fotografe Regula Ysewijn neemt je in Pride and Pudding mee op reis door de fascinerende culinaire geschiedenis van Groot-Brittannië en vertelt waarom de Britse keuken ten onrechte een…
Overamstel Uitgevers
Een tafel vol (Hardback)
Uitbundige etentjes voor de avontuurlijke thuiskok In 'Een tafel vol' nodigt Meike Krüger je uit voor een culinaire reis langs haar favoriete landen in de wereld: van Spanje en…
Overamstel Uitgevers
Airfryerbijbel (Hardback)
Hét naslagwerk om alles uit je airfryer te halen In Airfryerbijbel van Bas Robben vind je meer dan 200 recepten die je met de airfryer kunt maken. Van knapperige snacks zoals kipnuggets…
Overamstel Uitgevers
Wokbijbel (Hardback)
Van klassieke fried rice tot broccoli met oestersaus Van sesamnoedels met gebakken paddenstoelen tot kip in tamarinde en van Vietnamese garnalensalade tot zeeduivelcurry; in Wokbijbel…
Overamstel Uitgevers
Specerijenbijbel (Hardback)
Hét naslagwerk over specerijen, onmisbaar in elke keuken Van anijskoeken tot crispy chili-olie en van kaneelbroodjes tot romige dragonkip: in Specerijenbijbel neemt Paulami Joshi je…
Overamstel Uitgevers
De bijbel van de Koreaanse keuken (Hardback)
Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van allerlei soorten kimchi tot kimbap De bijbel van de Koreaanse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Koreaanse keuken wil…
Overamstel Uitgevers
Extra (Hardback)
Overdadige smaken, slimme shortcuts en simpele technieken om elke dag extra lekker te eten EXTRA gaat over de ultieme door-eet-factor op je bord: eten waar je intens gelukkig van…
Overamstel Uitgevers
Carbs, carbs, carbs (Hardback)
Bizar lekker koken met noedels, aardappels, pasta, rijst, bonen, brood en deeg In dit boek staan de allerlekkerste gerechten met noedels, aardappels, pasta, rijst, peulvruchten, brood en…
Overamstel Uitgevers
Vega India (Hardback)
100 vegetarische gerechten uit India In India is vegetarisch eten een belangrijk onderdeel van de eetcultuur. Een groot deel van de bevolking is vegetariër, waardoor de Indiase…
Overamstel Uitgevers
Briljante bonen (Hardback)
Bij de borrel, in de salade, en uit de oven: bonen zijn hip en kunnen altijd! Bonen saai? Echt niet! Ze hebben alleen een grote fanclub nodig. In briljante bonen laat Bloeme Burema zien…
Overamstel Uitgevers
De bijbel van de Spaanse keuken (Hardback)
Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en kip in amandel-saffraansaus Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en van kip in amandel-saffraansaus tot paella met…
Overamstel Uitgevers
La Table de Caron (Hardback)
Hiermee heeft u alles in huis om te dineren zoals familie Caron dat het liefste doet Wie uit eten gaat bij de familie Caron waant zich hartje Amsterdam in Parijs. Werkelijk alles is…
Overamstel Uitgevers
Stamppotbijbel (Hardback)
STAMPPOTBIJBEL IS HÉT NASLAGWERK VOOR DE STAMPPOTLIEFHEBBERMet meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden…
Overamstel Uitgevers
Java (Hardback)
Het nieuwe kookboek van bestsellerauteur Maureen Tan. In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het…
Overamstel Uitgevers
De bijbel van de Indiase keuken (Hardback)
Van curry's en biryani tot dahl en van lassi tot naan en samosa's Van biryani tot curry's en dahl en van naan tot samosa's: in De bijbel van de Indiase keuken neemt Paulami Joshi je mee…
Overamstel Uitgevers
Soepbijbel (Hardback)
Soepbijbel is hét naslagwerk voor de soepliefhebber In Soepbijbel vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel,…
Overamstel Uitgevers
Vleesbijbel (Hardback)
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt,…
Overamstel Uitgevers
Visbijbel (Hardback)
Visbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.Aan de hand van heldere…
Overamstel Uitgevers
Koolhydraatarme bijbel (Hardback)
Het naslagwerk voor iedereen die (zo nu en dan) minder koolhydraten wil eten Koolhydraatarme bijbel is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet…
Overamstel Uitgevers
BBQbijbel (Hardback)
BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebberBarbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden…
