Onderborden
1 - 8 van 8
ASA Selection
ASA Selection Onderbord Saisons Midnight Blue ø 31 cm
Dek je dinertafel in stijl met dit klassieke ASA Selection Saisons onderbord. Het donkerblauwe onderbord is gemaakt van aardewerk en afgewerkt met een reactive glaze. Hierdoor heeft elk bord een…
Serax
SERAX - Uncharted - Out of Lines Ontbijtbord - 2 st. - Terra
Dit plat bord behoort tot de Out of Lines-collectie van Uncharted voor Serax. De collectie is een ode aan de natuur en geïnspireerd door de ovale contouren van olijven, citroenen en pruimen. Door…
Serax
Serax Dune By Kelly Wearstler OnderbordØ33 Alabaster
Serax Dune By Kelly Wearstler Onderbord Ø33 Alabaster Deze onderbord is onderdeel van de Kelly Wearstler(van het merk Serax). Met een afmeting van (h) 1,5 x (Ø) 33 cm is…
ASA Selection
ASA Selection Pizzabord / Onderbord Wood ø 30 cm
Beschrijving en uitleg Verwen je gasten met dit unieke en mooie bord van acaciahout. De matte afwerkstijl geeft het een strakke en moderne uitstraling die perfect is voor elke gelegenheid. Dit…
Royal Delft
ROYAL DELFT - Wunderkammer - Tegel Bug 01
De Wunderkammer dateert uit de 17e eeuw en wordt ook wel het rariteitenkabinet genoemd. Het was een kamer waar je een bonte verzameling aan opgezette dieren en andere objecten verzameld uit verre…
Royal Delft
ROYAL DELFT - Wunderkammer - Tegel Bug 02
De Wunderkammer dateert uit de 17e eeuw en wordt ook wel het rariteitenkabinet genoemd. Het was een kamer waar je een bonte verzameling aan opgezette dieren en andere objecten verzameld uit verre…
Royal Delft
ROYAL DELFT - Wunderkammer - Tafeldoos
De Wunderkammer dateert uit de 17e eeuw en wordt ook wel het rariteitenkabinet genoemd. Het was een kamer waar je een bonte verzameling aan opgezette dieren en andere objecten verzameld uit verre…
Serax
Serax Feast By Ottolenghi DinerbordØ22.5 Set Van 2 Yellow/Black Dots
With an abundance of colours, vegetable prints and positive vibes the brand new FEAST collection reflects everything his creator, the British-Israeli chef Yotam Ottolenghi, stands for. On this…