Messenslijpers
1 - 4 van 4
wusthof
Wusthof Aanzetstaal Met Diamantlaag 23 cm
Messen die op den duur niet meer scherp snijden? Erg vervelend. Met een aanzetstaal zet je bramen die na verloop van tijd ontstaan weer recht. Door het mes aan te scherpen blijf je plezier houden…
Miyabi
Miyabi Slijpsteen #400 | Keukenmessen | Keuken&Koken - Keukengerei | 34536-001-0
Zelfs het beste mes verliest in de loop der tijd aan scherpte. Met de slijpstenen van Miyabi en correct onderhoud hoeft dat geen probleem te zijn.ulliVan synthetisch keramisch materiaal, zeer…
wusthof
Wusthof - Wetsteen 1000/3000
Wusthof WetsteenHebben jouw messen niet meer de beginscherpte die ze hadden en vind je het lastig om een aanzetstaal te gebruiken? Deze Wusthof wetsteen maakt jouw messen op een eenvoudige manier…
wusthof
Wusthof - Aanzetstaal met diamantlaag, fijn
Het Wüsthof Aanzetstaal met diamantlaag, fijn is ideaal voor het scherp maken van botte of matig scherpe messen. De unieke structuur van de diamantkorrels op de staaf zorgt voor…
