Messenslijpers
1 - 3 van 3
wusthof
WUSTHOF - Onderhoud - Aanzetstaal Diamant 23cm
Houd je messen scherp door regelmatig een aanzetstaal te gebruiken. WELK SOORT AANZETSTAAL KAN JE GEBRUIKEN?GEWOON AANZETSTAALEen gewoon aanzetstaal (van staal, zonder…
Miyabi
Miyabi Slijpsteen #400 | Keukenmessen | Keuken&Koken - Keukengerei | 34536-001-0
Zelfs het beste mes verliest in de loop der tijd aan scherpte. Met de slijpstenen van Miyabi en correct onderhoud hoeft dat geen probleem te zijn.ulliVan synthetisch keramisch materiaal, zeer…
wusthof
Wusthof - Aanzetstaal 26 cm dun
Het Wüsthof Aanzetstaal 26cm dun is ideaal voor het scherp maken van botte of matig scherpe messen. Een paar keer beide kanten van het mes langs het staal halen helpt het lemmet…
