Vergieten & Zeven
1 - 6 van 6
Rösle
Rosle Keukenzeef - 42 cm - RVS
Voor afgieten, passeren en blancheren. Ook perfect voor het bestrooien met poedersuiker of het zeven van meel. Kenmerken: - Roestvrijstaal 18/10 - Tijdloze combinate van mat/hoogglans roestvrijstaal…
Rösle
Rosle Keukenzeef - 49 cm - RVS
Keukenzeef Fijn, 24 cm – Rösle Deze letterlijk en figuurlijk fijne zeef is ideaal voor het zeven, passeren of blancheren van producten. De zeef kan door het formaat ook gebruikt worden om fijne…
Rösle
Rösle - Puntzeef - RVS, 18cm - Rösle
Voor het passeren van sauzen of soepen en voor het snel opwarmen of schrikken. Een heel fijn gaatjespatroon rondom en in de bodem, brede opening en stabiele handgreep.Kenmerken:-…
Rösle
Rösle - Vergiet 5,5 liter - Zilver
Voor het zeven en wassen van groenten, pasta en salades. Het hoge, gelijkmatig verdeelde gaatjespatroon zorgt voor snelle waterafvoer, zelfs als de gaatjes in de bodem verstopt raken. De bodem steunt…
Rösle
Rosle Vergiet - RVS - ø 24 cm
Voor het zeven en wassen van groenten, pasta en salades. Het hoge, gelijkmatig verdeelde gaatjespatroon zorgt voor snelle waterafvoer, zelfs als de gaatjes in de bodem verstopt raken. De bodem steunt…
Rösle
Rösle Roerzeef - Rvs - Incl 2 Inzetten:1+3 mm - Ø 22 cm
Roerzeef, RVS – Rösle Deze handige roerzeef is perfect voor het maken van de lekkerste appelmoes, jam, maar ook aardappelen of gekookte groenten kunnen tot de mooiste…