Bier
1 - 19 van 19
Koken met Krullen
Bier aan tafel (Hardback)
Dit is de tweede herziene druk van Bier aan Tafel! In dit boek staan voorbeelden van het combineren van eten bij bier. Welk gerecht past er bij welk bier? Met meer dan 50…
Koken met Krullen
Bier en Aardappel (Paperback)
Bier en Aardappel JA, BIER EN AARDAPPEL! Aardappel? “Ik eet eigenlijk nooit aardappels" zei ze, terwijl ze nog een handje chips at. En bij doorvragen, “Ja, ik eet ze ook graag gefrituurd en als…
Edicola Publishing Bv / Veltman Distribu
Het Grote Bierboek (Hardback)
Hoe meer je weet over bier, hoe meer je ervan kunt genieten. Daarom in dit boek alles over bier en brouwen: achtergronden over grondstoffen, bierstijlen en het brouwers vak, tot de verbeelding…
Meulenhoff Boekerij B.V.
Gebrouwen door Vrouwen (Paperback)
Het verhaal van twee jonge zussen die in korte tijd het populaire merk Gebrouwen door Vrouwen oprichtten in een wereld die gedomineerd wordt door mannen Wat begon als een gezellige…
Schrijverspunt
Hop (Paperback)
Nieuwe biersoorten overspoelen de markt en bij sommige voert hop de boventoon in de smaakbeleving. Toch is hop in elk bier een vast ingrediënt: zonder hop geen bier. Het is zevenhonderd jaar geleden…
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Belgisch bier (Hardback)
Belgische bieren zijn wereldberoemd, en volledig terecht. Ieder van ons is ermee bekend en velen onder ons hebben heel wat bieren zelfs al uitgeprobeerd. Maar hoe smaken deze bieren nu eigenlijk…
BBNC Uitgevers
Bierbrouwen voor Dummies (Paperback)
In Bierbrouwen voor Dummies leer je de eerste stappen van het bierbrouwen. Eerst lees je hoe je kunt brouwen met een bierkit. Daarna kun je naar het echte werk: brouwen met mout. Je…
Birdy Publishing B.V.
Opwaaiend schuim (Paperback)
Wie verre reizen doet, kan veel verhalen. Zeker als bier het thema is. Voor Raymond van der Laan is een goed glas bier namelijk een prima reden om op pad te gaan. Om daar vervolgens over te schrijven…
Birdy Publishing B.V.
De Biericonen der Lage Landen (Hardback)
Biericonen der Lage Landen is een boek vol verhalen en anekdotes over iconische bieren en brouwers uit België en Nederland. Waarom zijn sommige Belgische en Nederlandse bieren tijdloos en iconisch,…
REiSREPORT
De bierfietsgids van Nederland - 30 fietsroutes langs brouwerijen (Paperback)
De fietsgids voor bierliefhebbers! Met deze 30 fietsroutes langs bierbrouwerijen in Nederland, heb je altijd wel een biertje verdiend. Met knooppunten, kaarten, foto’s en bezienswaardigheden onderweg…
Koken met Krullen
Proef bier (Hardback)
Genomineerd voor de GOUDEN PINT 2015 Proef Bier van kok en biersommelier Arvid Bergström, in zijn eerst verschenen boek 'Proef BIER' combineert hij 36 voornamelijk Nederlandse en Belgische bieren met…
Koken met Krullen
Bier en Barbecue (Paperback)
‘Bier en Barbecue’ is het zesde kookboek van internationaal biersommelier Arvid Bergström. In dit nieuwe boek staan heerlijke barbecuegerechten met bijpassende bieren. De gerechten zijn ideeën voor…
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Knooppunter Bierfietsboek België (Paperback)
Fietsen is genieten. Dat weten we bij Knooppunter als geen ander. Onderweg wil je als fietser best wel wat zien. En daar speelt dit Bierfietsboek België helemaal op in. Voor deze…
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Belgische chocolade & bier (Hardback)
Ontdek het culinaire erfgoed van België: chocolade en bier, het vloeibare en eetbare goud 52 unieke recepten voor de betere chef op basis van de beste chocolade en bieren …
Vrije Uitgevers, De
Een kijkje in een consumptie-laboratorium (Paperback)
Cover als brondocument gebruikt. François Blom cuisinier te s-Hage is vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst. Ook bekend is De Indische rijsttafel, 222 recepten van een…
Borgerhoff & Lamberigts
Bier!? (Paperback)
Maarten Weyn, wetenschapper en bierliefhebber, neemt je mee op een ontdekkingsreis door de wereld van bier. Van de eerste bewijzen dat mensen al bier maakten tijdens de oudste beschavingen en hoe de…
Vrije Uitgevers, De
Koken met bier (Paperback)
Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs. Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs. Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en…
Tdm Publishing
Rodenbach Schenkt en schrijft geschiedenis (Paperback)
Vakmanschap proef je in elk glas Rodenbach, in elke eikenhouten foeder waarin het bier rijpt, in elk bord bereid met de Vlaams roodbruine of waarbij hij wordt geschonken. Het moederbier rijpt 18 tot…
