Bekende chefs
1 - 24 van 175
VBK|Media
Book of Bacon (Hardback)
Duik samen met Jord Althuizen in de wereld van bacon: de ultieme smaakmaker voor fans van de US keuken Unieke masterclass die meer biedt dan BBQ-inspiratie, met stoere smaken ook in de pan. …
BOWLS & DISHES
KOOKBOEKEN - Boeken - Hommage
WINNAAR ZILVEREN KOOKBOEK 2023 (VAKJURY FOOD AND FRIENDS GOUDEN KOOKBOEK 2023) De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio…
Studio 100 NV
Njam : Njammie! (Hardback)
Stephanie Bex is een happy foodie die dag in, dag uit gepassioneerd bezig is met eten, koken en recepten bedenken. Achter de schermen van de kookzender njam! werkt Stephanie aan de website, post ze…
SterkInDeKeuken
Sterke recepten (Paperback)
Dit kookboek heeft ‘Voor elk moment wat lekkers’. Avondeten, hapjes, cocktails… het maakt niet uit. Op elk moment van de dag kan je deze recepten goed gebruiken. Als je dit boek…
Big Green Egg
Big Green Egg - Modus Operandi kookboek
Met zijn 4,6 kilo, ruim 900 pagina’s en 322 recepten is ‘Modus Operandi’ dé must have voor de Big Green Egg liefhebber. Alles in dit boek is één brok inspiratie en je wordt uitgenodigd om je eigen…
Luitingh-Sijthoff
De oven voor elke dag (Hardback)
Laat de oven het werk doen! Perfecte recepten voor ieder moment van de populaire BBC-, 24Kitchen- en Netflix-chef. In het nieuwe bakboek van Nadiya Hussain, De oven voor elke dag,…
Xander Uitgevers B.V.
Noma's handboek voor fermenteren (Hardback)
Bij Noma – vier keer benoemd tot het beste restaurant van de wereld – wordt bij elk gerecht een vorm van fermentatie gebruikt: een frisse azijn, een intense miso, een unieke druppel garum of zwarte…
Edicola Publishing Bv / Veltman Distribu
Makkelijk & Vers (Hardback)
In dit nieuwste boek van Brenda Hoff, Makkelijk…
Park Uitgevers
Ammu (Hardback)
Een nieuw kookboek van Asma Khan, bekend van Netflix' Chef's Table en een van 's werelds meest prominente vrouwelijke chef-koks 'Dit boek is een verzameling recepten uit mijn…
Good Cook B.V.
Simply (Hardback)
In SIMPLY geeft Sabrina Ghayour meer dan 100 nieuwe Midden-Oosterse recepten voor elke dag. Met haar kenmerkende, ongecompliceerde stijl van koken weet ze, na onder andere de bestsellers 'Persiana'…
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Simpel & Puur voor elke dag (Hardback)
Elke dag genieten van simpele…
Buitenzorg, Uitgeverij
076 gerechten (Hardback)
Koop Hét enige echte Bredase kookboek rechtstreeks bij de makers! Hé bourgondiër haal de horeca in huis met Hét enige echte Bredase kookboek. Hierin vind je 076 nog nooit eerder prijsgegeven…
VBK|Media
Smokey Goodness - The best of BBQ Beef (Hardback)
Van bombastische brisket tot juicy smashburger, Jord Althuizen verzamelt in Smokey Goodness Best of BBQ Beef zijn allerbeste barbecuerecepten voor rund en kalf. De…
Blossom Books B.V.
Visvoer (Hardback)
Inmiddels kookten duizenden thuiskoks de heerlijkste kerst-, verjaardags- en familie- diners met behulp van de restaurantwaardige recepten van Tobias Camman. In 2022 verscheen 'Voer', het kookboek…
BOWLS & DISHES
KOOKBOEKEN - Boeken - Heel veel Veggie!
In de kookboeken van Hugh Fearnley-Whittingstall spelen groenten de hoofdrol. Deze handzame 'Heel veel veggie!' bevat de 100 lekkerste seizoensrecepten uit het eerder verschenen 'Heel veel veg!'.…
Terra - Lannoo, Uitgeverij
SOS Piet Feest (Paperback)
De populaire tv-reeks SOS Piet XL keerde in het najaar van 2022 terug op televisie en werd meteen een groot succes. In 2024 viert Piet zijn 30-jarige jubileum op tv. Reden genoeg voor een feest én…
BOWLS & DISHES
BOWLS & DISHES - Boeken - Donnay Hay The Fast Five
Al je favorieten in the fast lane met Donna Hay’s snelle smaaktwists! De onbetwiste koningin van makkelijke, overheerlijke gerechten die er ook nog eens spectaculair uitzien: dat is Donna…
Singel Uitgeverijen
Jaarrond (Hardback)
Elk weekend kookt Yvette van Boven een gerecht voor Volkskrant Magazine, voornamelijk met groenten, soms met vis en héél af en toe een verdwaald stukje vlees, of juist een hartig of zoet baksel –…
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Lekker thuis (Hardback)
Thuis uit eten met Alison Roman 'Tussen de laatste Jamie Oliver, de nieuwste Ottolenghi en de ontelbare groentekookboeken door kan er natuurlijk maar één de grote favoriet zijn: het boek…
Singel Uitgeverijen
Streetfood (Hardback)
Toen in 2020 de deuren van alle restaurants dicht moesten vanwege de lockdown en de onzekerheid bij iedereen groot was, besloot sterrenchef Soenil Bahadoer het over een heel andere boeg te gooien en…
Komma, Uitgeverij
Paddenstoelen (Hardback)
In dit boek word je door Jonnie Boer en Edwin Flores meegenomen in de wereld van de paddenstoel. Ze leren ons dat deze lekkernij met de nodige zorgvuldigheid voor iedereen beschikbaar is. Culinair…
VBK|Media
Groente Menu's (Hardback)
De lekkerste groentemenu’s van Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz, om thuis te maken. In Groente Menu’s laten sterrenchef Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz zien…