Levensmiddelentechnologie
1 - 7 van 7
Sidestone Press
Banketbakkersproducten (Paperback)
Hoe maak ik zoute en/of kaaskoekjes? Hoe maak ik eenvoudige chocoladeproducten en/of hoe luxe bonbons? Dit boek geeft de samenstelling en bereidingswijzen van meer dan 300 banketproducten. U vindt in…
BSL Media & Learning
Levensmiddelenhygiëne (Paperback)
Ieder jaar krijgen in Nederland circa een half miljoen mensen een voedselinfectie doordat zij voedsel hadden gegeten dat met pathogene micro-organismen was besmet. Veel voedselinfecties of voedsel-…
Duuren Media, Van
The future of food (Hardback)
Dat er wat moet veranderen aan wat we eten en hoe we dat eten produceren, daarover zijn steeds meer experts het eens. Want de gevolgen van de intensieve veehouderij voor het klimaat en het milieu…
Koninklijke Boom Uitgevers
Veilig voedsel (Paperback)
Veilig voedsel is een boek dat niet mag ontbreken op de lijst van studenten Voeding…
Terra - Lannoo, Uitgeverij
De praktijkbrouwer (Paperback)
Dit boek is een onmisbare bevattelijke leidraad voor al wie geïnteresseerd is, of direct of indirect betrokken is bij de technologie van het bierbrouwen: de bedrijfsleider, de ingenieur, de…
Republiek, De
Wereldvoedsel (Paperback)
Wereldvoedsel pleidooi voor een rechtvaardige en ecologische voedselvoorziening van auteur Guus Geurts In de hele wereld stijgen de voedselprijzen. Ondanks een hoge landbouwproductie dreigt er op…