Dieetkunde & Voeding
1 - 13 van 13
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
De hamster in je brein (Paperback)
Dit boek gaat over hoe je duurzaam gewichtsverlies kunt realiseren. Dr. Felix Kreier en Dr. Maarten Biezeveld, beiden kinderarts in Amsterdam, benoemen waarom het zo moeilijk is om na een korte, soms…
Prometheus, Uitgeverij
Wat is nu gezond? (Paperback)
De bestseller van de onbetwiste autoriteit op voedselgebied Martijn Katan beschrijft in Wat is nu gezond? wat er wetenschappelijk vaststaat over voeding en gezondheid. Hij loopt met de lezer de dag…
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Autisme en eetproblemen (Paperback)
Eten is voor de meeste mensen heel vanzelfsprekend. We doen het verschillende keren per dag zonder erbij na te denken. Bovendien genieten we er vaak ook van. Voor sommige mensen met autisme ligt dat…
Uitgeverij Beerlandt Publications bvba.
De hoorn des overvloeds (Hardback)
Dit wereldunieke boek werd verder uitgebreid vanaf de achtste druk. Het beschrijft de psychologische, symbolische betekenis van een 400-tal voedingsmiddelen. Elk voedingsproduct heeft een eigen…
VBK|Media
Intuïtief eten (Paperback)
Genieten van eten, lekker in je vel zitten en afvallen zonder te diëten. Hoe? Door intuïtief te eten! Sharon Numan en Henrike Weerstand leren je om niet langer de hele dag met eten bezig te zijn.…
Hogrefe Uitgevers Bv
Afvallen op maat (Paperback)
Afvallen. We hebben het Mayodieet, dr. Atkins en sonjabakkeren al geprobeerd. Jojoën we verder naar de volgende hype of kiezen we voor een methode met blijvend resultaat? We zijn te dik. Dat is niet…
Prometheus, Uitgeverij
Voedingsmythes (Paperback)
We worden overspoeld met berichten over heilzame of juist schadelijke effecten van eten en drinken. Die zogenaamd gunstige effecten zijn vaak niet gebaseerd op harde wetenschap - en de veronderstelde…
Koninklijke Boom Uitgevers
Richtlijn voeding bij de ziekte van Parkinson (Paperback)
De ziekte van Parkinson is een progressieve ziekte, waarbij in toenemende mate voedingsgerelateerde problemen kunnen ontstaan. Het kan gaan om gewichtsverlies, maar ook om ongewenste gewichtstoename…
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Hoe bak je alles glutenvrij (Paperback)
Hoe bak je alles glutenvrij is het eerste bakboek dat jouw keuken omtovert tot een glutenvrije bakkerij waarin je al die zoete en hartige lekkernijen kunt maken waarvan je dacht dat je ze nooit meer…
Koninklijke Boom Uitgevers
Handboek voeding bij kanker (Paperback)
Dit handboek geeft een overzicht van de huidige kennis over de relatie tussen voeding en het ontstaan van kanker, over de voedingsproblematiek tijdens en na de behandeling en over de mogelijkheden om…
VBK|Media
Grip op koolhydraten - zoet zonder suiker (Paperback)
Met dit nieuwe GOK-boek van Yvonne Lemmers geniet je van de beste zoete recepten zonder suiker! Ideaal voor iedereen die wil afvallen én wil blijven genieten van zoet. In 'Grip op…
Borgerhoff & Lamberigts
Waarom we een zak chips altijd in één keer leegeten (Paperback)
Waarom kun je eindeloos chips eten, maar heb je al snel genoeg van worteltjes? Waarom grijp je naar comfort food als je je gestrest of verdrietig voelt? En waarom is het zo moeilijk om die…