Uitgeverij Brandt
Categorie
Beoordeling
Voorraad
1 - 6 van 6
Uitgeverij Brandt
Makkelijk Midden-Oosters (Hardback)
Hoe kunnen we ons op een positieve manier verbinden met nieuwe culturen in Nederland? Dat vroegen de makers van dit boek zich af toen de ernst van de vluchtelingencrisis hun duidelijk werd. ‘Samen…
Uitgeverij Brandt
De keuken van Sicilië (Hardback)
Binnen Italië neemt Sicilië een bijzondere plek in. Alsof de tijd er stil heeft gestaan, een tikje geheimzinnig misschien, en vooral: met een bijzonder rijke keuken, vol van de zonnige smaken die de…
Uitgeverij Brandt
Natuurlijk Oostenrijk (Hardback)
De Oostenrijkse keuken, wat houdt dat in? Dat vroeg culinair journalist Laura de Grave zich ook af voordat ze op haar elektrische motor sprong om de regionale diversiteit in de negen provincies te…
Uitgeverij Brandt
Kleine fijnproevers (Paperback)
Italianen beschouwen eten als een van de belangrijkste dingen in het leven. En we moeten inderdaad toegeven: het mediterrane dieet is heel smakelijk en heel gezond. Maar waarom beginnen we dan niet…
Uitgeverij Brandt
Brandstof (Hardback)
Het vuur is nooit ver weg bij Patrick Nugter: eerst was hij een gerenommeerd chef-kok (en lid van de vrijwillige brandweer), later werd hij brandweerman van beroep (die ook altijd nog graag achter…
