Overamstel Uitgevers
Categorie
Korting / Afgeprijsd
Beoordeling
Voorraad
1 - 11 van 11
Overamstel Uitgevers
Ontbijtbijbel (Hardback)
Ontbijtbijbel is hét naslagwerk voor iedereen die z'n dag goed wil beginnen In Ontbijtbijbel van Nina en Elise van Chickslovefood vind je meer dan 200 ontbijtrecepten. Van smeuïge…
Overamstel Uitgevers
Wokbijbel (Hardback)
Van klassieke fried rice tot broccoli met oestersaus Van sesamnoedels met gebakken paddenstoelen tot kip in tamarinde en van Vietnamese garnalensalade tot zeeduivelcurry; in Wokbijbel…
Overamstel Uitgevers
Taartbijbel (Hardback)
Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert Hans Spitsbaard je alle kneepjes van het bakken van taarten. De taartenbijbel biedt ruim 160 recepten voor lekkere,…
Overamstel Uitgevers
Stamppotbijbel (Hardback)
STAMPPOTBIJBEL IS HÉT NASLAGWERK VOOR DE STAMPPOTLIEFHEBBERMet meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden…
Overamstel Uitgevers
Koekjesbijbel (Hardback)
Koekjesbijbel is hét naslagwerk voor de koekjesliefhebber Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met Koekjesbijbel gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes…
Overamstel Uitgevers
Soepbijbel (Hardback)
Soepbijbel is hét naslagwerk voor de soepliefhebber In Soepbijbel vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel,…
Overamstel Uitgevers
Visbijbel (Hardback)
Visbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.Aan de hand van heldere…
Overamstel Uitgevers
Groentebijbel (Hardback)
Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten.Mari Maris besloot…
Overamstel Uitgevers
Kipbijbel (Hardback)
Hét standaardwerk over kip! Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip…
Overamstel Uitgevers
Worstbijbel (Hardback)
Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden…
Overamstel Uitgevers
Glutenvrije bijbel (Hardback)
Hét naslagwerk voor iedereen met coeliakie of een glutengevoeligheid Hoezo nooit meer een lekkere pizza of boterige croissants? Hoezo nooit meer een volkorenboterham, stroopwafel of…
